Будинок, на якому Бенксі намалював нове графіті, різко виріс у ціні. Його планували незабаром продати, але тепер власниця передумала

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Власниця житлового будинку у британському місті Бристоль Ейлін Макін розірвала угоду про продаж житла після того, як на одній з його стін з’явилася робота знаменитого вуличного художника Бенксі. Про це пише DailyMail.

Будинок розташований на Вейл-стріт, яка вважається однією з найкрутіших вулиць Британії. Робота художника з’явилася вранці 10 грудня. Там зображена жінка, яка чхає, а її вставна щелепа вилітає.

Тепер у Бристолі, яке вважається рідним містом анонімного художника, біля цього будинку десятки туристів. Вони приходять подивитися та сфотографуватися біля картини.

57-річна власниця Макін наступного тижня планувала підписувати договір про продаж будинку за 300 тисяч фунтів, але відмовилася. Після появи роботи Бенксі будинок різко зріс у ціні, і Макін передумала продавати його за попередню суму.

Тепер експерти оцінюють вартість житла майже в пʼять мільйонів фунтів.

Поки Макін думає, як далі вчинити з будинком, її сини вирішили захистити картину та прикрили її спеціальним плексигласовим екраном.