Команда Трампа запросила свідчити про фальсифікації жінку, яка була під наглядом поліції через пікантний кіберзлочин

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Команда Трампа запросила свідчити про фальсифікації жінку, яка була під наглядом поліції через пікантний кіберзлочин

@meJust98492191 / Twitter

Ще один свідок масових фальсифікацій під час виборів президента США, якого кампанія Дональда Трампа запросила як свідка, виявився людиною з темним минулим. Програмістка Меліса Кероні, яка нібито засвідчила десятки тисяч фальшивих голосів, мала проблеми із законом через переслідування колишньої дружини свого нареченого — вона надсилання їй порновідео зі своєю участю.

Про це повідомляє Business Insider.

31-річна Кероні працювала підрядницею для системи голосування Dominon у Детройті як програмістка. За її словами, під час виборів вона помітила «широкомасштабні фальсифікації».

Жінка виступила із заявою про порушення разом із особистим адвокатом президента Рудольфом Джуліані. За її словами, частину бюлетенів сканували по 10 разів і таким чином додали щонайменше 30 тисяч голосів за Джо Байдена.

Вона жорстко сперечалася з чиновниками та додала, що голосували також нелегальні мігранти і мерці. Її виступ став настільки популярним у мережі, що його почали пародіювати.

За повідомленням Daily Mail, жінка була палкою прихильницею Трампа і поширювала конспірологічні теорії щодо фальсифікацій. За однією з них, додаткові бюлетені за Байдена підвозили на машинах під виглядом їжі для працівників виборчих комісій.

Як виявилося, Кероні протягом двох років відстежувала в мережі колишню дружину свого хлопця та докучала їй порновідео.

З анонімних акаунтів вона надсилала відеозаписи сексуальних розваг зі своїм нареченим, який раніше був одружений із жертвою. Коли правоохоронці вийшли на Кероні, вона спершу заявила про злам свого акаунту, але згодом у всьому зізналася.

Її звинуватили в непристойній поведінці та кіберзлочинах, проте пізніше спростили статтю до дрібного правопорушення і дали один рік випробувального терміну. При цьому Кероні заявила пресі, що відео надсилав її наречений, а вона просто взяла на себе відповідальність.