У Запорізькій області проведуть третій тур виборів до сільради. В перших двох кандидати набрали однакову кількість голосів

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
У Запорізькій області проведуть третій тур виборів до сільради. В перших двох кандидати набрали однакову кількість голосів

Ковальчук Віктор / УНІАН

У Запорізькій області в Пологівському районі відбудеться третій тур виборів до Воскресенської сільської ради.

За даними Центральної виборчої комісії, загалом у сільраді має бути 22 депутати, мешканці Воскресенки вже обрали 21-го, проте щодо останнього не можуть визначитися.

Згідно з результатами волевиявлення у першому турі, на виборчій дільниці №230445 найбільше голосів отримали чотири кандидати, водночас за двох із них проголосували по 33 виборці (15%), що унеможливило визначити трійку переможців.

У зв’язку з цим 22 листопада було проведено другий тур виборів, за результатами якого кандидати знову набрали однакову кількість голосів — по 56. Йдеться про працівницю агрофірми «Батьківщина», самовисуванку Світлану Кутащук та вчителя Воскресенського НВК, члена партії «Слуга народу» Віталій Спудка.

Як зазначає місцеве видання «Пологівські вісті», третій тур призначено на 6 грудня згідно зі ст. 87 «Про проведення повторного голосування».