Pornhub з нагоди «чорної пʼятниці» повертає довічну передплату на преміумконтент. Ще й на $100 дешевше

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Pornhub з нагоди «чорної пʼятниці» повертає довічну передплату на преміумконтент. Ще й на $100 дешевше

Flickr

Сайт із порнографією Pornhub з нагоди великого розпродажу «чорної пʼятниці» повертає передплату LifePlan, яка передбачає пожиттєвий доступ до преміумвідео за $200. Під час «чорної пʼятниці» 2019 року вона коштувала $300.

Про це повідомляє Mashable.

LifePlan передбачає, що користувачі назавжди отримають доступ до Pornhub Premium із понад пів мільйона преміумвідео, у яких не буде реклами та які доступні у форматі Full HD, 4K і VR (якщо є).

Акція починається 26 листопада о 17:00 за Києвом і закінчується 1 грудня о 12:00. Преміумчленство зазвичай коштує $9,99 доларів на місяць, або $95,88 в рік, отже ця довічна передплата окупиться трохи більше ніж за два роки.

Про таку акцію сайт повідомив у відео. Коли вся родина збирається за столом з нагоди Дня подяки, кожен з усіх сил намагається знайти щось, за що був б вдячним цього бурхливого року. Зрештою, один з чоловіків після певного вагання говорить: «Бути вдячним у 2020 році за довічне преміумчленство в Pornhub».

«День Подяки — час зібратися разом і подякувати за всі чудові речі, які сталися протягом року, але 2020 рік був, мʼяко кажучи, складним. Незалежно від того, які ще сюрпризи піднесе нам 2020 рік, наявність Pornhub Premium на все життя — кращий спосіб гарантувати, що у вашого року буде щасливий кінець», — сказав віцепрезидент Pornhub Корі Прайс.