Олег Ляшко за два дні до виборів випустив музичний кліп. У ньому він «рятує світ» та погрожує «усіх скотиняк взяти на вила»

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Кандидат у нардепи та лідер Радикальної партії Олег Ляшко за кілька днів до місцевих виборів оприлюднив власний музичний кліп.

Відео він розмістив на своєму каналі в Youtube.

Пісня має назву «Не відступай». У кліпі Ляшко рятує планету від невідомого зловмисника, а потім забирає його на «перевиховання» у село.

Сам політик у пісні закликає «завжди йти до своєї мети», а також погрожує «усіх скотиняк взяти на вила». Ляшко написав, що ця пісня вже стала гімном його Радикальної партії.

Ляшко балотується на довиборах у Раду на 208 окрузі. За даними соцопитувань від SOCIS та «Рейтингу», екснардеп упевнено перемагає в цьому окрузі з результатом у понад 50%, тоді як його опоненти можуть набрати близько 10%.

  • Нагадаємо, 23 травня у Києві знайшли мертвим депутата Верховної Ради на 208-му окрузі Валерія Давиденка (депутатська група «Довіра»). Його знайшли з вогнепальним пораненням голови у приміщенні офісу в Шевченківському районі столиці. На місці був пістолет. Згодом очільник Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що балотуватиметься на виборах до парламенту на 208-му окрузі.
  • Партія «Слуга народу» повідомила про «провокації та залякування» від представників Радикальної партії Олега Ляшка в Чернігівській області.