КВУ: У Чернігові виборцям роздають лампочки з фото нардепа Полякова та кандидата в місцеві депутати від «його команди»

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Виборцям Чернігова роздають електролампочки з логотипом партії «За майбутнє» від імені однієї з кандидаток у депутати до міської ради — Валерії Макової. Вона балотується від «команди» нардепа цієї політсили Антона Полякова, якого торік виключили зі «Слуги народу». Про це повідомляє Комітет виборців України у Facebook.

За його даними, 6 жовтня до помешкання одного з жителів Чернігова завітали кандидатка в депутати міськради та її помічник і запропонували взяти участь у програмі енергозбереження, отримавши безкоштовно електролампочки.

На цих лампочках розміщені логотип «За майбутнє» та фото кандидатки у міськраду від цієї політсили Валерії Макової, а поряд напис: «Ваш представник по мікрорайону від команди Антона Полякова «За майбутнє Чернігова».

У Комітеті стверджують, що в Чернігові виборцям роздають лампочки від початку вересня, ініціаторами, за його даними, є міська команда «За майбутнє» і Поляков. Вони проводять акцію з енергозбереження — в обмін на персональні дані виборцям пропонують отримати дві LED-лампи. У КВУ назвали це підкупом виборців і наголосили, що інформацію вже передали до поліції.