«Я у халаті, мені нічого не загрожує». Кисельов зняв сюжет, як переночував у номері Навального, опозиціонер на це відреагував

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Прокремлівський телеведучий Дмитро Кисельов відзняв сюжет для своєї програми «Вести недели» про те, як він переночував у номері російського опозиційного політика Олексія Навального у томському готелі Xander, де могли отруїти політика.

У сюжеті Кисельов розповідає, що також запрошував з собою дружину, але вона відмовилася, бо «гидує». У відео пропагандист, одягнутий у банний халат, голився та розмірковував, чи отруїли Навального. «Якщо б так, то готель би вже обнесли високим парканом, номер би опечатали, а потрапити сюди можна було б лише у костюмі хімзахисту», — вважає телеведучий.

Він також підрахував кількість пляшок з водою у номері. За його словами, «стандартно» готель дає гостям лише одну пляшку, а соратники Навального винесли з його номеру аж три. Тому пропагандист робить висновок, що «воду принесли».

«Обстановка тут мирна, я просто у халаті, мені нічого не загрожує, все спокійно. І це контрастує з тією картинкою, яку ми бачили з Солсбері, коли англійці вирішили, що їм потрібно захищатися від «Новачка», — каже Кисельов.

Сам Навальний жартома відреагував на сюжет, написавши, що халат він якраз не надягав. «Якщо він висить з тих часів, то рекомендую Кисельову про всяк випадок заїхати в аптеку по атропін і памʼятати, що від моменту «щось не те» до відключки у нього буде приблизно 15 хвилин», — написав опозиціонер.