У США у штаті Массачусетс через пристрасть до лакриці помер 54-річний чоловік — щодня він зʼїдав півтори пачки цукерок. Про це повідомляє BBC.
У чоловіка не було ніяких тривожних симптомів, допоки у нього не зупинилося серце в ресторані швидкого харчування. Медики зазначили, що в усьому винна гліциризинова кислота, що міститься в лакриці.
Дослідження показали, що ця кислота може викликати гіпертонію, гіпокаліємію, аритмію та ниркову недостатність — усе це виявили у нього посмертно.
Чоловік також недавно змінив тип солодощів — за кілька тижнів до смерті він перейшов на чорну лакрицю. Лікарі наголосили, що саме вона стала причиною смерті.
- У лондонському ресторані клієнту випадково подали вінтажне вино за $6 тисяч. Він випив його безкоштовно, а офіціанта не звільнили.
- Японським бандитам заборонять роздавати дітям солодощі на Гелловін. Поліція побоюється вуличних воєн.
- На Мадагаскарі міністра звільнили після закупівлі льодяників на $2 мільйони. Ними діти мали заїдати «ліки» від COVID-19.