Голова міграційної служби Соколюк заручився із «Настею з Уханю». Вони познайомилися під час евакуації дівчини з Китаю

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Голова міграційної служби Соколюк заручився із «Настею з Уханю». Вони познайомилися під час евакуації дівчини з Китаю

Instagram / maxim.sokoliuk

Очільник Державної міграційної служби Максим Соколюк повідомив, що заручився із українською моделлю Анастасією Зінченко. Її тривалий час влада не могла евакуювати із китайського міста Ухань, звідки світом поширився коронавірус.

Про це вони обоє написали на своїх сторінках в Instagram.

Пара розповіла, що познайомилася 20 лютого 2020 року, коли Анастасію намагалися евакуювати з Уханю. Тривалий час вона із Соколюком підтримували зв’язок та спілкувалася. Після її повернення у квітні вони почали зустрічатися, а згодом Анастасія переїхала до Києва.

«Це був дзвінок дівчині, яку не евакуювали в Україну, з питанням, що і чому так відбулось. З’ясування цього питання, допомога в вирішенні проблем та планування повернення до дому в Україну, перейшло з часом в особисте спілкування. Багато спільного, однакові погляди на життя та відношення до подій», — написав Соколюк.

Після повернення до України Анастасія тривалий час публікувала в Instagram фотографії зі своїм хлопцем, але тримала в таємниці, хто це. У травні вона повідомила, що заручилися із Соколюком.

Водночас журналісти одразу знайшли інформацію про те, що Соколюк одружений та має двох дітей. Через це очільник ДМС повідомив у своєму Facebook, що подав на розлучення у квітні (після повернення Анастасії), а у серпні його з колишньою дружиною офіційно розлучили.

  • Анастасію Зінченко не змогли евакуювати з Уханю першим рейсом, організованим українською владою. Сама дівчина працювала в Китаї моделлю. Їй не дозволили зійти на борт із домашньою твариною — собакою. Анастасія відмовилася летіти назад до України без свого собаки, а тому залишилася в Ухані. Після цього вона в своєму Instagram опублікувала відео із критикою влади через цей інцидент.
  • Наступного день їй навіть зателефонував президент Володимир Зеленський і пообіцяв евакуювати до України.