Дружина президента США на збори партії прийшла в сукні кольору «зеленого екрану» і створила новий мем. Із нею таке не вперше

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Дружина президента США на збори партії прийшла в сукні кольору «зеленого екрану» і створила новий мем. Із нею таке не вперше

@FoundMyCarKeys / Twitter

Дружина президента США Меланія Трамп породила новий мем після того, як з’явилась на зборах Республіканської партії 27 серпня у сукні відтінку «зеленого екрану». Завдяки вдалому вибору кольору на сукню в записі можна накладати будь-які зображення чи анімацію, повідомляє Mashable.

Американці жартують, що вбрання Меланії завжди щось означає.

Після появи запису на сукню першої леді США відразу почали чіпляти все, що стосується коронавірусу, про який на зборах не згадували: заголовки з кількістю хворих і померлих, зображення самого вірусу, фотографії медиків, труни тощо.

Творчість швидко вийшла за межі коронавірусної проблематики — на сукню першої леді почали додавати відео президента з підозрюваним у торгівлі людьми, вже покійним Джефрі Епштейном, зображення дітей мігрантів у таборі за парканом, палаючі ліси, поліцейське насильство під час протестів Black Lives Matter і багато іншого.

Наразі офіс Меланії Трамп не коментує ситуацію, але це не вперше, коли вбрання дружини президента породжує меми.

Наприклад, у 2018 році вона відвідала табір для дітей, яких розлучили з батьками-мігрантами за наказом її чоловіка, у куртці з написом: «Мені насправді все одно, а тобі?»

Після цього випадку з’явились теорії, що таким безтактним рішенням дружина президента хотіла донести до публіки якийсь меседж. А от після партійних зборів Меланія Трамп дала можливість користувачам Twitter запропонувати свої власні меседжі.