Трамп хоче, щоб Байден напередодні дебатів здав тест на наркотики

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Трамп хоче, щоб Байден напередодні дебатів здав тест на наркотики

Jackie Ramirez / Pixabay

Президент США Дональд Трамп заявив, що хоче, аби його опонент від демократів Джо Байден перед дебатами здав тест на наркотики.

Про це пише BBC.

Трамп розповів, що помітив значне покращення поведінки Байдена на дебатах та виступах. Він не навів доказів того, щоб Байден вживав наркотики, але зазначив, що «непогано на цьому знається».

За словами Трампа, Байден навіть не був послідовним під час демократичних праймеріз. Він також вважає його «некомпетентним».

«Знаєте, нічого дивного не відбулося. І ми збираємося провести тест на наркотики, тому що немає іншого способу… Це боротьба за призи. Це [дебати] нічим не відрізняється від гладіаторів, за винятком того, що ми повинні використовувати свій мозок та рот», — пояснив президент США.

Трамп уже звинувачував свою опонентку на минулих виборах Гілларі Клінтон у вживанні наркотиків і також закликав її пройти тест, але у штабі демократів відмовилися. Самі ж Трамп та Байден уже кілька разів звинувачували один одного у слабоумстві.

Напередодні виборів президента заплановано проведення трьох дебатів між Байденом та Трампом: 29 вересня, 15 жовтня та 22 жовтня.