Вадима Тітушка призначили віцепрезидентом регіональної федерації змішаних єдиноборств. І майже відразу звільнили

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Вадима Тітушка призначили віцепрезидентом регіональної федерації змішаних єдиноборств. І майже відразу звільнили

facebook.com

Українська федерація змішаних єдиноборств (UFMMA) скасувала призначення Вадима Тітушка на посаду віцепрезидента федерації у Київській області. Про це федерація повідомила у Facebook.

У федерації підкреслили, що призначення Тітушка ухвалили на місцевому рівні та одразу скасували, як про нього дізналися.

«На сьогоднішній день ця людина [Тітушко] не має ніякого відношення до федерації UFMMA. Короткострокове призначення було зроблено на місцевому рівні, та скасоване одразу ж, як це стало відомо керівництву федерації», — наголосили у заяві.

В той же час, у Міністерстві внутрішніх справ повідомили «Українській правді», що Тітушку інкримінують розбій і незаконне заволодіння транспортним засобом і з 15 червня він перебуває під домашнім арештом. Суд продовжив йому запобіжний захід до 3 вересня.

Про що йдеться?

Два дні тому у закритій групі Білоцерківської федерації змішаних єдиноборств в Facebook розмістили допис про призначення Тітушка на посаду віцепрезидента федерації у Київській області, але трохи згодом публікацію видалили.

Скріншот

Скриншот

  • У 2018 році Тітушка оголосили у розшук за підозрою у розбійних нападах та пограбуваннях на території Київської області.