На пляжі Німеччини кабан поцупив у чоловіка пакет з ноутбуком. Він погнався за твариною голяка і став мемом

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:
На пляжі Німеччини кабан поцупив у чоловіка пакет з ноутбуком. Він погнався за твариною голяка і став мемом

Facebook/Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник

У Берліні у чоловіка, який відпочивав на пляжі, кабан вкрав пластиковий пакет з ноутбуком.

Про це повідомляє BBC.

Чоловік, який був нудистом, погнався за кабаном, не встигнувши одягнутись, і його сфотографували інші відпочивальники. Знімок швидко поширили в Інтернеті користувачі Facebook, Twitter та інших соціальних мереж і він став мемом.

«Природа завдає удар у відповідь!» — написала одна з користувачок Facebook, додавши, що чоловік посміявся з фотографій і дозволив опублікувати їх.

Видання зазначає, що нудизм в Німеччині поширений і влітку роздягатися в парках — це нормально. Рух за повернення до природи відомий як Freikörperkultur («культура вільного тіла» або скорочено FKK).

Зазначимо, що деякі ЗМІ написали, що цей інцидент стався в Ірпені, на Київщині. До цього про погоню розповіли і адміністратори Facebook-спільноти «Ірпінь сьогодні». Вони опублікували кадри з підписом: «Буває і таке», але не вказали, де зроблено фото і хто автор. Через це кілька видань повідомили, що інцидент нібито стався саме в цьому місті.

  • 18 травня поліція Берліну перекрила рух на одній з вулиць, щоб пропустити стадо з декількох десятків кабанів, які подорожували містом. Тварини успішно перейшли дорогу і вирушили у своїх справах.