Британець зайшов у кілька закладів, поки чекав результати тесту на коронавірус. У підсумку їх закрили

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:
Британець зайшов у кілька закладів, поки чекав результати тесту на коронавірус. У підсумку їх закрили

Unsplash

У місті Сандерленд в Англії чоловік зробив тест на коронавірус і, поки чекав результатів, зайшов у кілька закладів. Згодом у нього підтвердили коронавірус, а заклади довелося закрити на карантин.

Про це повідомляє The Independent.

«Це дурна поведінка. [...] Якщо у вас є симптоми, залишайтеся вдома і ізолюйте себе. Він [відвідувач] поставив під загрозу життя людей. Хтось, з ким він контактував, міг заразитися і дуже сильно постраждати», — сказав Пітер Гібсон, член міської ради Сандерленду.

На карантин закрилися два паби — Golden Fleece і Cavalier, а також крикетний клуб Ryhope. Власник одного з пабів заявив, що в закладі провели дезінфекцію, а працівникам зробили тести на коронавірус. Утім, заклад, найімовірніше, не відкриється на цьому тижні. Два інші заклади збираються повернутися до нормальної роботи.

У місцевій поліції заявили, що не отримували скарг з приводу цього інциденту, тому справу не порушуватимуть.

  • Власник англійського пабу Star Inn у графстві Корнуолл встановив навпроти барної стійки електричний паркан з попереджувальною табличкою. Такі заходи він пояснив захистом персоналу від відвідувачів, які в нетверезому стані порушують соціальну дистанцію.