Іванка Трамп прорекламувала боби Гойя (власник цієї компанії вихваляв Трампа) й отримала у відповідь купу мемів

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Іванка Трамп прорекламувала боби Гойя (власник цієї компанії вихваляв Трампа) й отримала у відповідь купу мемів

Wikimedia Commons

Радник Білого дому і донька президента США Іванка Трамп прорекламувала боби Гойя, що призвело до появи купи мемів. Про це повідомляє Mashable.

15 липня вона виставила фотографію з банкою бобів й підписала: «Якщо це Гойя, це має бути добре».

Mashable повідомляє, що таким чином вона порушила федеральні правила етики — радник президента не повинен використовувати свою позицію для просування товару.

Раніше генеральний директор іспанської компанії Goya Foods Роберт Унану вихваляв Трампа. «Ми всі благословенні тим, що у нас є такий лідер, як президент Трамп», — сказав Унану на заході в Білому домі. Через такі заяви його компанію навіть хотіли бойкотувати в Іспанії.

У Білому домі також зробили заяву щодо цього твіту: «Тільки засоби масової інформації та рух за «культуру ігнорування» будуть критикувати Іванку за те, що вона продемонструвала свою особисту підтримку компанії, що була несправедливо висміяна за підтримку адміністрації [Трампа] — тієї, яка постійно боролася і підтримувала іспанське суспільство. Іванка пишається цим сильним іспанським бізнесом з глибоким корінням у США і має повне право висловити свою особисту підтримку».

Одразу після твіту в мережі зʼявились меми з цього приводу, наприклад, використали картину іспанського художника Франсіско-Хосе де Гоя.

Також замість банки з бобами поставили витяг з кодексу етики.

Або книгу племінниці Трампа Мері Трамп, яка нещодавно вийшла друком.

Також жартували, що Іванку шпиталізували після того, як вона випила воду з банки, «адже вважала, що це теж частина бобів».

Американський письменник і блогер Паркер Молла натякнув на відповідальність Адміністрації Трампа за смерті від коронавірусу й домалював біля Іванки банку з числом померлих американців.

  • Раніше повідомлялось, що університети скасували виступ Іванки Трамп через позицію Дональда Трампа щодо вбивства Флойда.