Приватний острів біля Ірландії продали за €5,5 мільйона через відеозвʼязок

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Приватний острів біля Ірландії продали за €5,5 мільйона через відеозвʼязок

Private Islands

Чоловік з Європи придбав острів Горс-Айленд біля узбережжя Ірландії за 5,5 мільйона євро, жодного разу не бувавши на ньому. Про це повідомляє The Guardian.

«Власник закохався в пейзаж. Він спеціально хотів, щоб на Британських островах був острів з таким пейзажем. Він не відвідував острів до покупки, але бачив все пейзажі і зручності за допомогою відео», — розповів виконавчий директор Montague Real Estate Томас Балашев, який допомагав укласти угоду.

На острові площею 64 гектари є сім будинків, в тому числі головний будинок з шістьма спальнями, а також пірс, вертолітний майданчик, тренажерний зал та тенісний корт. Він також має свої власні системи електро-, водопостачання, каналізації, три пляжі та сільськогосподарські пасовища.

«Острів буде використовуватися як місце для усамітнення — тут можна насолодитися природною красою і заспокоїтись видом пейзажу», — зазначив рієлтор. За його словами, власник почав вивчати варіанти острова до пандемії і прагнув укласти угоду «якомога швидше» після кризи.