Ексчиновниця Клітіна записала нове звернення. Розповіла про експеримент, в якому вона — інопланетянин

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Колишня заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яку звільнили з посади після низки скандалів, розповіла, що вирішила провести соціальний експеримент — уявити, що вона інопланетянин. Про це вона заявила у своєму відеозверненні.

«Цього разу я буду розмовляти російською, адже я знаю, що ця історія важлива для росіян, я знаю, що я там теж вже стала зіркою, тому хочу розповісти трохи про своєї історії. Вирішила зробити соціальний експеримент — уявити, що я інопланетянин, і спробувати контактувати з нашими українськими ЗМІ. Скажу, що мені нема чого втрачати. [...] Уявити, що я інопланетян, було просто — я не дивлюся телевізор, тому що мене не влаштовує те низькопробне шоу, яке там показують», — зазначила Клітіна.

Вона розповіла про свої висновки після цього «експерименту»: «Я не розумію як інопланетянин, чому людям цікаво дивитися на те, як принижують один одного, чому не обговорюють проблеми екології, що знищують середовище проживання і тому гинуть як мухи від раку. А політичні проститути... Я знаю, що в Росії повно таких, не дарма таке прізвисько у вашого лідера».

Клітіна додала, що вона має кілька важливих коментарів, які згодом опублікує у себе в Facebook та Instagram.