Звільнена з уряду Клітіна засновує партію для боротьби з «політичними проститутами» та «ідіотами у штанях»

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Колишня заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яку звільнили з посади після низки скандалів, заявила про заснування нової партії, яка називатиметься «Україна проти корупції». З її допомогою Клітіна планує розібратися як з корупцією, так і зі своїми кривдниками.

Про це колишня чиновниця заявила у відеозверненні в YouTube.

«Я вирішила боротися за правду самотужки. Тому що на цих ідіотів у штанях точно надії нема. Я створюю свою партію — “Україна проти корупції”, щоб розібратися нарешті з цими політичними проститутами. Вони думають, якщо у них у штанях щось є, то цього достатньо для успіху і можна ображати жінок. Та жінки в сто раз розумніші і чесніші, ніж ви», — заявила Клітіна.

Торік заступницю міністра інфраструктури звільнили з подання її керівника — Владислава Криклія. Розмова про відставку почалась після витоку переписки Клітіної з пранкером на прізвисько «Джокер». Вона писала, що Криклія цікавить «лише заробіток».

За словами Криклія, якщо у його заступниці є факти зловживань у міністерстві, вона має звернутися до правоохоронних органів або піти у відставку.

Переписка між Клітіною та пранкером відбулась після витоку розмови двох депутатів «Слуги народу», у якій вони звинуватили жінку в отриманні посади «через ліжко». Клітіна заявила у відповідь, що заслужила свою посаду 5-річною працею в міністерстві.

«Міністр Криклій — він мене не тільки звільнив, він облив мене брудом так, щоб я ніколи не оговталась. Тому що заважала їм красти на “Укрзалізниці”. Я хочу розібратися з усіма корупціонерами та політичними проститутами. Усі охочі — приєднуйтесь до мене, скажемо “ні” політичним проститутам!» — сказала Клітіна у зверненні з приводу створення нової партії.