Штаб Трампа продає дитячий одяг з принтом Baby Lives Matter. Це пародія на Black Lives Matter на підтримку антиабортного руху

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Президент США Дональд Трамп продає дитячі «боді» з принтом Baby Lives Matter, зробленим у стилі Black Lives Matter — гасла, під яким у США тривають масові протести, викликані вбивством поліцією беззбройного афроамериканця Джорджа Флойда.

Пропозиція викладена на передвиборчому сайті президента США.

«Боді» позначені як «обмежене видання» і коштують по $18. Продаж одягу розміщений в розділі пожертв.

donaldjtrump.com

«З гордістю заявляємо, що ви інвестуєте в майбутнє вашої дитини, щоб зробити Америку знову великою з цим неймовірно м’яким товаром, гідним бутика», — зазначається на сайті.

Як зазначає CNN, речник передвиборчої кампанії відмовився коментувати продажі «боді», але підтвердив, що їх продають у зв’язку з Маршем за життя — щорічною акцією проти абортів у Вашингтоні, де цього року виступав і президент.

Продаж дитячого одягу розпочали у зв’язку з антиабортною кампанією в січні, але пропозиція, яка пародіює правозахисне гасло проти расизму і поліцейської жорстокості Black Lives Matter, досі є на сайті. Водночас у країні саме під таким гаслом тривають масові протести, зіткнення з поліцією та захоплення майданів.