У Бельгії у пенсіонера почались проблеми зі сном, бо він 9 років отримує піцу, яку ніколи не замовляв

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
У Бельгії у пенсіонера почались проблеми зі сном, бо він 9 років отримує піцу, яку ніколи не замовляв

Karthik Garikapati / Unsplash

У Фландрії 65-річний чоловік скаржиться на проблеми зі сном, бо він 9 років поспіль отримує піцу, яку ніколи не замовляв, іноді навіть кілька разів на день. Про це повідомляє The Brussels Times.

«Це почалося девʼять років тому. Раптово курʼєр передав мені цілу порцію піци. Але я нічого не замовляв», — розповів Ван Ландегем.

Спочатку він думав, що це проста помилка в адресі доставки, але замовлення піци, шашликів та іншої їжі, які він ніколи не замовляв, продовжували надходити.

«Це може бути в будній день або у вихідні дні, а також в будь-який час доби. Замовлення надходять зі служб доставки у [бельгійському муніципалітеті] Тюрнхауті, а також з околиць. Я навіть отримав замовлення о 2-й годині ночі», — зазначив пенсіонер.

За словами чоловіка, він вже більше не може спати й починає тремтіти щоразу, як чує скутер на вулиці: «Я боюся, що хто-небудь приїде з гарячою піцою».

Одного разу в січні 2019 року, за словами Ван Ландегема, в його будинку зʼявилося 10 різних курʼєрів, в одного з яких було 14 піц.

Чоловік наголосив, що завжди відмовляється від доставок, тому ніколи не платив за піци. Він сказав, що таке «переслідування» дратує як його, так і власників закладів.

Ван Ландегем додав, що його друг з сусіднього округу теж майже 10 років отримує піцу, яку ніколи не замовляв. Інколи вони отримують однакову піцу в один день.

Пенсіонер припускає, що таким чином, імовірно, їх розігрує якийсь спільний знайомий. Бельгієць вже кілька разів звертався до поліції, але вони досі не встановили замовника.

  • Власник піцерії купив свої ж піци через додаток і заробив на знижці для покупців.
  • За словами британських дослідників, на упаковках з їжею має бути зазначено, скільки вправ потрібно людині, щоб спалити калорії, що містяться в продукті. Вони стверджують, що аби позбутися калорій від однієї піци, необхідно 4 години.