У США через смерть нареченої чоловік попросив повернути завдаток за зйомку весілля. Оператор відмовився і почав цькувати його

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Американська компанія, що знімає весілля на відео, відмовилася повертати гроші за запитом чоловіка, чия наречена трагічно загинула в автокатастрофі. Компанія почала залякувати всіх, хто став на захист чоловіка, і відкрила проти нього окремий сайт.

Про це повідомляє BuzzFeed.

У лютому 22-річна Алексіс Ветт загинула у аварії, тому її наречений Джастін Монтні скасував усі весільні замовлення. Зокрема, 24-річний чоловік попросив компанію Copper Stallion Media, яка мала знімати весілля, повернути заставу в розмірі $1 800.

Компанія відмовилася повертати гроші, посилаючись на умови договору, проте Монтні сподівався, що вона змінить думку через трагічні обставини.

Після кількох невдалих спроб повернути гроші чоловік попередив Copper Stallion Media, що напише про подію у соцмережах, але компанія у відповідь пригрозила судовим позовом проти нього та родини його загиблої нареченої.

Утім, Монтні поговорив з кількома ЗМІ та написав про це у соцмережах, де компанія почала його цькувати.

«Ми сподіваємося, ви плакали цілий день, який мав бути днем вашого весілля. Вибачте, не вибачайте», — прокоментували Copper Stallion Media допис чоловіка.

За словами Монтні, компанія цим не обмежилась і почала цькувати родину загиблої Ветт, погрожуючи їй судом. Історія швидко розійшлася по соцмережах.

Copper Stallion Media поспішно зробили сайт, назвавши його іменем Монтні. На його сторінках вирішили зібрати дані для справи проти чоловіка, якого звинуватили в поширенні наклепів.

На сайті зазначено, що рейтинги компанії в соцмережах стрімко впали вже через кілька годин після першої публікації про цей випадок у ЗМІ. Також Copper Stallion Media виклала гнівні аудіозаписи, нібито отримані від людей, незадоволених тим, що компанія не віддала чоловіку завдаток.

«Ми ніколи не віддамо гроші Джастіну Монтні, навіть попри погрози в інтернеті. Якби ми знали, що з нами таке буде, ми б запросили значно вищу ціну», — зазначили Copper Stallion Media, підкреслюючи, що лаяти компанію в інтернеті неправильно.

Зрештою компанія закрила всі свої сторінки в соцмережах і видалилася з сайту планування весіль.