У США любителька тварин загинула після нападу власного невеликого собаки. Він і раніше нападав на людей, але на це не зважали

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
У США любителька тварин загинула після нападу власного невеликого собаки. Він і раніше нападав на людей, але на це не зважали

Lisa Urso / Facebook

У штаті Іллінойс на жінку, яка брала участь у діяльності зоозахисних організацій, напав власний собака — метис французького бульдога. Вона померла внаслідок отриманих травм, повідомляє CNN.

Лізу Урсо знайшли мертвою на задньому дворі її будинку з численними укусами по всьому тілі . За даними поліції, вона загинула саме через поранення, завдані власним собакою.

52-річна Ліза Урсо тримала трьох собак — французького бульдога, метиса французького бульдога та метиса коллі.

Поліція запідозрила саме метиса французького бульдога на прізвисько Блю, оскільки раніше він уже нападав на людей. У квітні він покусав партнера жінки — йому довелося звернутись до лікарні. Собаку помістили на карантин через підозру на сказ.

Тиждень потому Блю знову покусав чоловіка. Цього разу пса помістили на карантин до ветеринарного закладу, але там він не продемонстрував агресії. Сказу в нього також не знайшли. Через те, що обидва напади сталися вдома, проблеми не завбачили і повернули собаку власниці, яку він до смерті покусав у травні.

Блю зробили евтаназію, іншим собакам померлої Урсо шукають нових господарів.

Ветеринари, які оглядали Блю, не повірили, що він міг когось убити, адже метис французького бульдога на це не здатний. Вони вважають, що Урсо померла з якоїсь іншої причини, а пес укусами намагався її «розбудити».

Кінологи закликали не звинувачувати в усьому породу, адже Блю не був чистокровним французьким бульдогом, і не можна виключати, що він мав якісь розлади.

Як повідомили в поліції, хоч і невеликий, пес був удвічі більшим за породного французького бульдога, важив майже 25 кг і був досить міцним.

Друзі та знайоми Урсо заявили, що вона дуже любила своїх собак, а її дім завжди був гостинним до інших тварин.