Дівчина випадково придбала старий номер Ілона Маска. Вона вже кілька років отримує повідомлення для нього

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Дівчина випадково придбала старий номер Ілона Маска. Вона вже кілька років отримує повідомлення для нього

Win McNamee / Staff

25-річна американка розповіла, що отримує повідомлення, які адресовані Ілону Маску. Її номер телефону раніше належав бізнесменові. Про це повідомляє NPR.

Мешканка Каліфорнії Ліндсі Такер розповіла, що купила номер кілька років тому. Після цього вона стала отримувати дивні дзвінки та повідомлення. За словами Ліндсі, вона навіть не знала до певного моменту, хто такий Ілон Маск, поки їй не розповіла про це мама.

Дівчина зазначає, що повідомлення бувають досить дивними. Якось одна жінка заявила, що хоче полетіти в космос, а інша людина відправила креслення біонічного протезу.

Такер отримувала повідомлення про проблеми з податковою, а колишній керівник Walt Disney Джон Лассетер писав позитивні відгуки про автомобіль Tesla, який він нещодавно придбав.

Пізніше номер Ліндсі знайшли в оголошенні з будинком, який Маск продав кілька років тому. Після того як Ілон позбувся номера, телеком-компанія AT&T перепродала його дівчині. Але в інтернеті номер вже встиг розійтися по сайтах, і люди асоціювали його саме з Маском.

Журналісти звернулися до підприємця за коментарем з приводу цієї ситуації, він відповів: «Вау! Цей номер такий старий. Я здивований, що хтось користується ним».

Дівчина додала, що вона має намір зберегти номер, адже вона актриса, і всі знають саме цей її номер.

Такер пожартувала, що вона не в змозі відповісти на всі дзвінки та повідомлення для Маска: «Вибачте. Іноді я не відповідаю, якщо у мене важкий день. Якщо вам не відповіли, імовірно, це я, а не він. Не засмучуйтесь дуже».

  • Режисерка «Матриці» нагримала на Маска та дочку Трампа за невірне цитування фільму.
  • Джоан Роулінг написала, що нічого не розуміє в біткоїнах. Ілон Маск пояснив їй, у чому перевага криптовалюти.
  • Розробник Річард Рейс запустив онлайн-генератор, який дозволяє дізнатися, як би вас назвав Ілон Маск.
  • 5 травня у Ілона Маска та його дівчини, канадської співачки Граймс (Клер Буші) народився син. Його назвали X Æ A-12. В ефірі подкасту коміка Джо Рогана він пояснив, як вимовляти це імʼя: «Екс Еш Ей Твелв».