Лукашенко назвав пандемію гарним уроком для «курців і наркоманів»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що пандемія коронавірусу стала хорошим уроком для «курців» і осіб, що вживають наркотики. Про це він заявив на нараді з питань амністії та помилування осіб, засуджених за злочини у сфері незаконного обігу наркотиків, повідомляє портал «БелНовости».

«Для наркоманів і курців — це хороший урок. Ми це бачимо по важких захворюваннях на пневмонію. І пневмонію, яка ускладнена коронавірусом. Це хороший урок — подумати про те, як організовувати своє життя після цієї так званої пандемії», — зазначив Лукашенко.

Президент Білорусі також підкреслив, що вимагає зваженого підходу при амністії засуджених за наркозлочини. За його словами, люди, які відсиділи за подібний злочин, вчать своїм прикладом інших не ставати на подібний шлях: «Вони в хорошому сенсі зможуть заразити цим «вірусом» усіх. І всі замисляться, чи варто цим займатися. Це хороша профілактика».

  • У Білорусі син померлої від коронавірусу жінки написав до міліції заяву на Лукашенка, бо той не вжив необхідних заходів, аби захистити населення.
  • Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не вважає за необхідне вживати заходів для повернення на батьківщину всіх громадян країни з-за кордону.