Пара з Іспанії одружилася у вікні, не порушуючи карантин. Сусіди підіграли та влаштували свято на всю вулицю

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Пара з Іспанії зневірилася провести весілля так, як було заплановано і влаштувала церемонію з сусідами у вікнах. Про це повідомляє The Guardian.

За інформацією видання, Альба Діас і Даніель Каміно готувалися до весілля близько року й не здавалися навіть під час поширення коронавірусу в Іспанії. Однак, коли країна оголосила суворий карантин на тлі зростання кількості смертельних випадків у заражених, стало зрозуміло, що свято не відбудеться — на те вплинула заборона збиратися великими компаніями. Це при тому, що на весілля запросили 190 гостей.

Так, грандіозне свято довелося скасувати й повернутися у свою квартиру в місті Ла-Корунья. Розчаровані гості з Іспанії та інших країн почали надсилати парі привітання з фотографіями, на яких ті виглядали так, як збиралися одягнутися на весілля. Так і зародилася ідея провести свято з сусідами просто у вікнах.

Відео урочистості в Instagram опублікувало весільне агентство.

Один з найближчих сусідів погодився провести церемонію, інший став свідком. У відповідь на крики за вікнами, все більше сусідів висовувалися подивитися, що відбувається, і мимоволі стали гостями на весіллі — в кінці наречена навіть кинула букет у бік дівчат, які живуть по сусідству.

  • Сервіс для знайомств Tinder зробить функцію знайомств з користувачами, які перебувають за кордоном, безкоштовним через введення у багатьох країнах карантину.
  • Компанія Google запустила сайт для протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.
  • Ватикан буде дистанційно відпускати гріхи інфікованим коронавірусною інфекцією COVID-19, а також членам їхніх сімей і медичним працівникам.