Музикант Піт Доерті двічі за три дні опинився за ґратами: за кокаїн і бійку на честь визволення

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Британський фронтмен і співзасновник групи The Libertines, колишній лідер колективу Babyshambles Піт Доерті потрапив у відділок французької поліції двічі за три доби — при спробі купити кокаїн і через бійку з підлітком, яку затіяв на святкуванні на честь звільнення з-під варти. Про це повідомляє The Guardian.

Увечері 8 листопада Доерті був затриманий уперше — на дві доби. Також йому виписали штраф у розмірі £4,3 тисячі (близько 135 тис. грн), який суд іще повинен схвалити.

Щоб відсвяткувати своє звільнення, він вирушив у бар в район Сен-Жермен-де-Пре в самій піжамі. Як стверджує його адвокат, музиканта напоїли відвідувачі бару. Коли Доерті «дійшов до кондиції», він посперечався з 19-річним відвідувачем закладу. Невідомо, хто став ініціатором бійки, але першим у поліцію заяву подав підліток. Проти Доерті порушили справу за звинуваченням у насильстві в стані алкогольного спʼяніння.

У The Libertines з 18 листопада починається тур Європою. Перший концерт запланований у Брюсселі. У гурті поки не повідомили, чи вплине арешт на турне.