Тім Кук не користується AirPods. Журналісти звернули увагу, що на його фото навушники домальовують

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Журналісти звернули увагу, що генеральний директор Apple Тім Кук не користується навушниками своєї компанії AirPods, а до його фотографій у соцмережах гаджет просто домальовують. Кук нещоднавно змінив свою фотографію в акаунті у Twitter, але з нового на ній зʼявилися лише навушники AirPods Pro, які компанія напередодні представила.

Ознаки використання фотошопу помітили журналісти видання The Verge Хаім Гартенберг і Шон Холлістер.

Гартенберг зазначив, що такі «підміни» були і в березні цього року — після презентації AirPods. Він показав у Twitter два фото Кука, які той сам публікував у соцмережі в різний час. Вони повністю ідентичні, різниця лише в зображеннях на планшетах і у наявності навушників.

«Тут я можу зробити тільки два висновки: або хтось дофотошопив AirPod у вухо Тіма для другого зображення, або хтось, навпаки, відфотошопити AirPod з вуха Тіма для першого знімка», — написав Гартенберг.

Холлістер намагався знайти хоча б одне справжне фото Кука з AirPods, але не зміг. Також він звернув увагу на інтервʼю Кука телеканалу ABC News у 2016 році, коли він просто зробив вигляд, що вставляє AirPods у вуха, після чого послідувала анімація.

Холлістер припускає, що причиною невикористання власної техніки Куком може бути те, що у глави компанії немає часу на те, щоб самостійно вести акаунт в Twitter, або те, що в Apple побоюються фотографій свого очільника в той момент, коли один з навушників випадково випаде у нього з вуха.