Попдует The Veronicas висадили з літака в Сіднеї. Співачок попросили прибрати сумки з колін до шафи нагорі, але дівчата відмовилися через «низький зріст»

Автор:
Люся Зеленко
Дата:
Попдует The Veronicas висадили з літака в Сіднеї. Співачок попросили прибрати сумки з колін до шафи нагорі, але дівчата відмовилися через «низький зріст»

Don Arnold / WireImage

Попдует сестер-близнючок The Veronicas, які прямували до Брісбена, висадили з літака в Сіднеї через суперечку з екіпажем. Про це повідомляє ВВС.

Сестер Джесіку та Лізу Орільяссо попросили залишити літак Qantas QF516 та викликали на борт федеральну поліцію, посилаючись на те, що дівчата «відмовилися виконувати вказівки екіпажу».

У своєму Instagram гурт Veronicas пояснили цю подію. За словами співачок, усе почалось після того, як стюардеса попросила Лізу покласти сумку до шафи нагорі над сидінням. Дівчина не змогла дотягнутись через низький зріст (5,1 дюйма = 154 см) і попросила стюардесу допомогти, на що отримала відмову. Стюардеса начебто відповіла, що це суперечить політиці компанії.

Покласти багаж допоміг один із пасажирів. Після суперечки екіпаж попросив дует покинути літак. За версією The Veronicas, працівники відмовилися називати свої імена і почали погрожувати викликати федеральну поліцію, коли співачки стали знімати інцидент на камеру. «Команда літака відмовилася залагодити інцидент», — пишуть The Veronicas.

Представник авіакомпанії Qantas заявив, що «незабаром після посадки дві пасажирки відмовилися виконувати вказівки екіпажу й через це їх висадили». У перевізника додали, що пасажирки почали сперечатися, знімати на відео та фотографувати, а суперечка набула «загрозливої форми». Літак, у якому мали полетіти The Veronicas, затримали на 45 хвилин. Авіакомпанія повідомила, що дуету надали можливість сісти на інший рейс до Брісбена.

  • Жителька Атланти Рене Геріш віддала свою валізу на перевірку, коли вилітала з Бостона авіалініями Delta. Вона розповіла, що на її райдужній бирці, яка була прикріплена до валізи, зʼявився напис «содоміт».
  • Федеральний суд зобовʼязав авіакомпанію Air Canada виплатити понад $15 тис. та надіслати офіційні листи з вибаченнями франкомовній парі з Оттави за неодноразові порушення мовної рівності.