Користувачі Reddit знайшли «живого» Стіва Джобса. Він ховається в Єгипті й не носить Apple Watch

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:

На Reddit набирає популярності фото двійника померлого глави Apple Стіва Джобса. Знімок з підписом «Джобс переховується в Єгипті після інсценування смерті» набрав 80 тисяч лайків. Користувачі жартують і вигадують теорії змови.

Більшість коментаторів оцінила жарт, але не змогла не відзначити, що герой знімка надзвичайно схожий на СЕО Apple. «Стів Джобс не носить Apple Watch!» — зазначив один з користувачів.

Reddit / Sheshesheqwerty

«Те, як він сидить на стільці, прикладає руку до обличчя, його окуляри — все таке схоже!» — сказав інший юзер. «Що більше я дивлюся на нього, то більше переконуюся, що це він!» — написав ще один користувач мережі.

Декого з користувачів порадувало, що чоловік на фото сидить без взуття. Відомо, що Джобс любив ходити босоніж, коли над чимось думав. Але не всі повірили, що це «реальний» Джобс.

Скептики зазначали, що чоловік виглядає схожим, тому що сфотографований в умовах напівтемряви. Один з юзерів згадав, що батько Джобса — сирієць, тому не дивно, що серед жителів регіону можна зустріти двійників.

  • Стів Джобс помер 5 жовтня 2011 року після тривалої боротьби з раком підшлункової залози. Йому було 56 років.
  • Головний дизайнер Apple Джоні Айв, який зробив пристрої компанії і їх ПО найбільш впізнаваними в світі, заявив про своє звільнення.
  • Компанія Apple отримала 85 нових патентів, у тому числі й патент на гнучкий дисплей одинарного і подвійного складання, який буде використаний в iPhone і iPad. Нові дисплеї зʼявляться серед продукції корпорації в кінці 2020 або на початку 2021 року.