«Я люблю, коли ти пукаєш»: хлопець із депресією поділився записками, які залишає його дівчина

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Користувач Twitter під ніком AshciR’s, який страждає від сезонної депресії, поділився милими повідомленнями, які його дівчина залишає по всьому будинку, щоб підтримати його.

Twitter/Ashcir

«Солодких снів, бейбі. Я тебе люблю. Ти — дивовижний. Ти — найкращий хлопець, найкраща людина, найкращий друг, якого я могла коли-небудь мати», — таку записку залишила дівчина.

Вона також залишає кумедні повідомлення. Одне з них — «Я люблю, коли ти пукаєш». Хлопець написав, що сміявся з цього так, ніби повернувся до шостого класу школи.

Теплі, веселі та оригінальні записки по всьому будинку допомагають AshciR’s боротися із сезонною депресією.

Ця історія розчулила користувачів Інтернету та стала популярною. Хлопець набрав понад 50 000 ретвітів і отримав понад 292 200 лайків у соцмережі.

«Чесно, це більше, ніж я міг би порахувати. Переконайтеся, що ви нічого не їсте та не пʼєте, прокручуючи вниз стрічку, тому що ці повідомлення змусять вас сміятися. Вони точно змусили сміятися мене», — написав AshciR’s.

Сезонна депресія (SAD) — це підтип депресії або біполярного розладу, який виникає та закінчується приблизно в один і той же час щороку. Хоча SAD переважно починається восени, є випадки, коли люди страждають на неї навіть навесні або влітку.

  • У США стрімко зростає рівень смертності шляхом самогубства. З 1999 по 2017 рік рівень суїцидів збільшився на 33%. Частка самогубств серед людей віком від 15 до 64 років значно зросла за цей період.
  • Американські користувачі соцмережі Twitter усе частіше міняють реєстрацію своїх акаунтів і вказують місцеперебування у Німеччині, щоб не бачити расистський, антисемітський та гомофобний контент.
  • Twitter запровадив нову функцію стеження за коментарями до дописів, у яких зацікавлений користувач. Оновлення наразі відкрите для тестування тільки для користувачів iOS та Android.