Французький політик похизувався фото, де він нібито підкорює гірську вершину. Йому не повірили

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Французького політика, члена партії «Республіканці» Еріка Верта висміяли через фотографію, де він нібито піднімається на скелю в Альпах.

Як пише BBC, користувачі соцмереж не повірили у правдивість фотографії Верта. У коментарях до його допису у Twitter люди публікують меми та жарти.

Верта звинуватили в тому, що він «розвернув» фотографію перед публікацією. Насправді ж на знімку могло й не бути гори. Як докази користувачі соцмереж наводять людей на задньому плані фотографії — схоже, що вони стоять вертикально відносно поверхні.

Ще один аргумент проти Верта — застібка на його куртці, яка висить неприродньо для такого нахилу тіла.

Сам Верт ніяк не коментував жарти про себе, але невдовзі виклав інші фотографії з гір.

  • Британська поліція пригрозила покаранням тим, хто кепкує та ображає драгдилера Джермейна Тейлора. Поліція розмістила фото 21-річного Тейлора у Facebook, щоб швидше його розшукати. Користувачі соцмереж почали сміятися з його зачіски.
  • У Бразилії лідер злочинного угруповання прикинувся своєю дочкою, щоб втекти з вʼязниці. Клаувіно да Сілва, також відомий як «Коротун», намагався покинути вʼязницю в західній частині Ріо-де-Жанейро, надівши силіконову маску, перуку, джинси в обтяжку та мультяшну футболку. Проте злочинця видала його знервованість.