Британці в соцмережах сміються із зачіски драгдилера. Поліція погрожує покарати жартівників

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Британська поліція пригрозила покаранням тим, хто кепкує та ображає драгдилера Джермейна Тейлора. Про це пише BBC.

Поліція розмістила фото 21-річного Тейлора у Facebook, щоб швидше його розшукати. Користувачі соцмереж почали сміятися з його зачіски. З 7 серпня фотографію поширили в Facebook понад 15 тис. разів, ще понад 90 тис. разів її прокоментували.

Gwent Police

Люди пишуть у коментарях, що Тейлор «зник у тонкому волоссі», «його зачіску робив Мойсей» та що його «лінія волосся відсунута назад більше, ніж Brexit».

«Ми справді вдячні всім, хто допомагає нам у пошуку Джермейна Тейлора й маємо визнати, що деякі коментарі нас розсмішили. Однак, коли жарт переходить в образу, ми маємо нагадати про відповідальність. Будьте обережні з тим, що пишете в соцмережах», — йдеться в повідомленні поліції.

21-річний Джермейн Тейлор раніше був засуджений до трьох років вʼязниці через постачання кокаїну. Чоловік відбув у тюрмі рік, після чого був звільнений. Але через порушення зобовʼязань, які на нього наклали, його мають повернути назад до вʼязниці.

  • У Новій Зеландії на дикий пляж біля міста Окленд викинуло 19 пакетів із кокаїном, вартість яких оцінили в $1,93 млн.
  • У Бразилії лідер злочинного угруповання прикинувся своєю дочкою, щоб втекти з вʼязниці. Клаувіно да Сілва, також відомий як «Коротун», намагався покинути вʼязницю в західній частині Ріо-де-Жанейро, надівши силіконову маску, перуку, джинси в обтяжку та мультяшну футболку. Проте злочинця видала його знервованість.