Президент Туркменістану проїхався на автомобілі біля «Воріт пекла». Ролик показали на ТБ, щоб спростувати чутки про його смерть

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Президент Туркменістану Гурбангул Бердимухамедов близько 10 днів не зʼявлявся на державних каналах, що викликало чутки про його смерть. І ось 4 серпня держтелеканал «Ватан» показав репортаж про главу держави, який активно проводить свій відпочинок.

Як повідомляє «Радіо Азатлик», чутки виникли тому, що 24 липня на ТБ показали сюжет про Бердимухамедова, який був дуже схожий з роликом «Ватана» від 10 травня.

Офіційні ЗМІ повідомляли, що президент пішов у відпустку з 15 липня по 15 серпня, проте 62-річний Бердимухамедов ще ніколи не йшов на такий тривалий відпочинок.

Через 10 днів на каналі «Ватан» показали сюжет, в якому глава держави їздить на велосипеді та верхи, стріляє з автоматичної зброї, ходить у спортзал і намотує круги на позашляховику навколо «Воріт пекла».

Бердимухамедов славиться таким екстравагантним відпочинком. Він вже читав реп з онуком Керимгули та копіював Рембо, взявши участь у військових навчаннях Збройних сил.