У «Міс Євразія — 2019» у готелі вкрали корону. Покоївка чула в номері російську мову

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Українка Ганна Костенко, яка перемогла в конкурсі краси «Міс Євразія —2019», заявила, що в неї в номері турецького готелю Sueno Hotels Deluxe Belek (Анталья) украли корону. Про це вона написала в Instagram.

«Недовго я раділа своїй перемозі. Корона зникла. Я ненадовго залишила її в номері готелю, а коли повернулася, корони вже не було. Жахливо прикро, я так мріяла показати її своїм рідним», — написала вона.

За словами Костенко, покоївка їй повідомила, що чула в її номері «російську мову», але не надала цьому значення.

«Не знаю, кому вона могла знадобитися — продати її все одно нереально», — написала вона, і додала, що вже звернулася в поліцію.

  • В американському штаті Флорида поліція затримала 59-річного мільйонера Ендрю Ліппі за крадіжку лампочок із супермаркету Kmart на суму $300. За кілька тижнів до цього він купив за $8 мільйонів приватний острів Томпсон біля міста Кі-Вест в архіпелазі Флоріда-Кіс.
  • У Японії з саду Сайтама неподалік від Токіо невідомі вкрали кілька цінних дерев. Серед них був рідкісний бонсай — 400-річний шимпаку, якому в цьому місяці належало брати участь у конкурсі. Приблизна вартість дерев — $118 тисяч. Власники залишили на сторінці в соціальній мережі інструкцію про те, як піклуватися про дерева.