Політика має бути з гумором. У Данії депутат розмістив передвиборчу агітацію на PornHub

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
Політика має бути з гумором. У Данії депутат розмістив передвиборчу агітацію на PornHub

Facebook / Joachim B. Olsen

Датський депутат від партії «Ліберальний альянс» Йоахім Олсен вирішив розміщувати передвиборчу агітацію на порносайті PornHub. Як пише Politico, депутат сподівається у такий оригінальний спосіб переобратися до парламенту на загальних виборах 5 червня.

«Ми подумали, що це може бути цікаво — запустити рекламу на PornHub. Половина інтернету — це порно, і ви повинні бути там, де виборці, зокрема на порносайтах [...]. Я знаю, що деякі люди будуть налякані. Сьогодні взагалі неможливо сказати щось, щоб не засмутити когось. Ті, хто знають мене як політика, знають, що я серйозний, але у мене є почуття гумору, і я думаю, що це дуже смішно», — сказав він, додавши, що заздалегідь не обговорював розміщення агітації на сайті з партією.

Зазначимо, що слоган Йоахіма на PornHub звучить так: «Коли ви закінчите мастурбувати, голосуйте за Йокко [псевдонім Олсена]».

Цікавий факт: до політики Олсен був професійним штовхачем ядра і у 2004 році на Олімпійських іграх в Афінах здобув срібну медаль.

  • Сайт PornHub 14 лютого випустив реп-альбом. До нього увійшли шість пісень від популярних виконавців: PnB Rock, Lil AK, Asian Doll, 6ix9ine, MadeinTYO і 24hrs, а також моделі Анджели Уайт (Blac Chyna). Усі пісні повʼязані з темою стосунків між людьми.
  • На сервісі з відео для дорослих PornHub зʼявився канал, який не схожий на інші. Чоловік записує ролики, де він повністю одягнений і виконує різні милі речі, наприклад: «Я принесу тобі піцу, і не покладу на неї своє дещо».