У США 3-річна дитина заблокувала iPad майже на 50 років. У мережі батькові порадили «перезавантажити» малюка

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Трирічний син автора журналу The New Yorker випадково заблокував iPad свого батька на 49 років через те, що неодноразово вводив неправильний пароль.

Apple пропонує заблокованим користувачам відновити свій пристрій, але це призведе до втрати даних, якщо не виконати резервне копіювання, пише USA TODAY. Еван Оснос опублікував у Twitter знімок екрана з повідомленням про те, що йому потрібно почекати більш ніж 25,5 мільйонів хвилин, перш ніж знову повторити спробу.

«Це виглядає як фейк, але, на жаль, це наш iPad після того, як 3-річний син намагався (неодноразово) його розблокувати. Ідеї?» – написав він і попросив допомоги в користувачів соцмережі.

Деякі користувачі пропонували почекати до 2067 року, коли малюкові вже буде за пʼятдесят. Інші користувачі йому співчували. Один підписник порадив Осносу «перезавантажити» свого малюка, а інший жартома сказав йому покласти планшет у мішок з рисом.

Через 4 дні чоловік написав у Twitter, що йому вдалося почати відновлення пристрою після переведення його в режим оновлення операційної системи. Оснос не вказав, чи дасть він своєму малюкові новий пароль.

«Спасибі тим, хто поділився порадою!» — додав він у соцмережі.