У Дубаї британку засудили до двох років вʼязниці. Вона назвала дружину свого колишнього чоловіка «кобилою»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

У місті Дубай в Обʼєднаних Арабських Еміратах засудили до двох років вʼязниці 55-річну британку Лале Шахравеш, яка назвала дружину свого колишнього чоловіка «кобилою».

Про це повідомляє Independent.

Крім цього, Шахравеш має заплатити £50 тисяч штрафу (1,7 мільйона гривень).

Жінку затримали в Дубаї минулого місяця, коли вона разом із 14-річною донькою прилетіла з Лондона на похорони колишнього чоловіка.

Причиною арешту став пост у Facebook 2016 року, де вона написала образливі слова про нову дружину свого екс-чоловіка. Допис вона зробила в Лондоні, але він стосувався мешканців Дубая.

Дочка Лале Шахравеш самостійно повернеться в Лондон, де залишиться під наглядом друзів родини.

  • Подружжя Лора і Мет Трейт судяться з 34-річною Елізабет Джоунс, яка пообіцяла народити для них дитину і не зробила цього. Вона місяцями прикидалася вагітною, поки не настав час народжувати.
  • Російського юриста Дмитра Третьякова визнали винним у закликах до екстремізму та засудили до двох років умовно. Чоловіка звинуватили через «заклики до екстремізму» в Telegram. У 2017 році він зробив репост із каналу російського журналіста Аркадія Бабченка, який живе в Україні. У тексті йшлося про мітинги в Росії. Третьяков перепостив цей текст у чат прихильників опозиціонера Олексія Навального.