Корисні навички крадіжки. У Флориді вʼязень звільнив замкнену в машині дівчинку за допомогою вішалки

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

В американському Нью Порт Річі (штат Флорида) вʼязні опинилися поряд з замкненою в машині однорічною дівчинкою і виручили її з допомогою своїх навичок крадіжки машин та вішалки, повідомляє The Daily Mail.

Батько дівчинки випадково зачинив двері авто, коли ключі були в салоні, бо всі двері машини відразу заблокувалися. У машині залишилася однорічна дівчинка, і, хоча на вулиці було близько 22°C, температура в машині могла досягти 37°C і серйозно зашкодити дитині.

Навколо позашляховика зібралася юрба, яка привернула увагу увʼязнених, що відбували покарання, виконуючи дорожні роботи під наглядом поліціянтів. Батько дівчинки хотів вибити у машині вікно, але вʼязні його відмовили, запропонувавши поберегти гроші на ремонт на користь іншого варіанту.

Один з увʼязнених використав вішалку для одягу, щоб за кілька хвилин відчинити двері машини і звільнити дівчинку. Правоохоронці зазначили, що це — один із рідкісних випадків, коли відточені для вчинення злочинів навички допомагають рятувати людей. У подяку за порятунок сімʼя дівчинки збирається покласти гроші на рахунки цих увʼязнених у тюремному магазині.