«Рай для письменника або художника». У Канаді пропонують отримати величезний особняк за твір і $25

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Мешканка Канади Анна Вагнер пропонує віддати свій особняк на березі озера, що коштує приблизно $1,7 млн, за твір і $25. Про це повідомляє Thrillist.

Вагнер не змогла знайти покупця для свого будинку, тому вона вирішила, що місце має дістатися тому, хто гідно оцінить його, навіть якщо вони не можуть собі це дозволити. Вона оголосила конкурс, щоб віддати будинок тому, хто представить найбільш переконливий аргумент про те, як життя там змінить його життя. Чи є нюанси? У вас є тільки 350 слів, щоб пояснити свою точку зору, а заявка на участь коштує $25.

Що стосується самого будинку, він займає площу в 464 квадратних метрів і розташований на озері, приблизно за 40 км на південь від Калгарі. З будинку відкривається приголомшливий вид на навколишні гори та сільську місцевість. Усередині — три спальні, кухня, винний льох, бібліотека, багаті деревʼяні прикраси, величезні вікна і веранда. Будинок оцінюється в $1,7 мільйона.

У своєму повідомленні про конкурс у Facebook Вагнер пояснила, що їй дуже подобається це місце і що це «рай для письменника або художника», але, на жаль, їй потрібно продати його через поганий стан здоровʼя.

Щоб визначити переможця, жюрі відбере 500 найбільш переконливих заявок. Вагнер хоче зібрати $1,7 мільйона за допомогою внесків — це означає, що їй потрібно отримати 68 000 листів. Конкурс триватиме три місяці, можливо, шість, якщо не буде отримано достатньо листів і вступних внесків. Якщо стане очевидно, що вона не отримає $1,7 мільйона, конкурс скасують і всім учасникам відшкодують витрати.