У США чоловік погнався за дівчиною, але забіг у секцію карате. Під наглядом поліції його відвезли в лікарню

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

Чоловік спробував викрасти жінку, заштовхуючи її в свою машину, в північній частині міста Шарлотт, штат Північна Кароліна. Жінка вирвалася на свободу й побігла в сусідню студію карате, просячи про допомогу. В результаті викрадача відправили в лікарню, повідомляє CNN.

Інцидент стався 3 січня о 9 годині вечора біля студії карате Bushiken Karate Charlotte Dojo, за словами головного тренера Рендалла Ефраїма.

Ефраїм розповів CNN, що жінка увірвалася в студію, просячи про допомогу.

«В додзьо все ще були діти, яких батьки забирали, і пара дорослих студентів робили прибирання, коли молода жінка вбігла й заявила, що хтось намагається заподіяти їй шкоду», — розповів він.

Незабаром після цього, за його словами, великий чоловік зайшов у студію і заявив, що він прийшов по цю жінку. Вона, у свою чергу, сказала, що не знає чоловіка.

Ефраїм розповів, що попросив чоловіка піти, але той заявив, що нікуди не піде, а потім спробував проникнути у студію, «агресивно штовхаючись».

«Потім я вступив у бій, захищаючи себе і витягнувши його з додзьо. Опинившись зовні, він спробував знову атакувати, і я зробив з ним те, що належало зробити», — зазначив тренер.

Підозрюваний також намагався напасти на співробітників поліції, які приїхали його заарештовувати. Повідомляється, що викрадач був доставлений в лікарню з травмами.