Двобій на середніх пальцях, що став хітом у Twitter, виявився постановкою

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У соціальній мережі Twitter 4 грудня користувач @apiecebyguy розповсюдив відео з «епічним двобоєм» на середніх пальцях, що стався у Нью-Йорку. Пізніше зʼясувалося, що відео було постановочним. Про це пише DailyBeast.

На відео двоє молодих людей в одному з районів Нью-Йорка зʼясовують стосунки між собою за допомогою середніх пальців. При цьому бійки між ними не відбувається. Відео швидко стало вірусним.

Через 24 години власник акаунта, креативний директор агентства Jerry Media Гай Блеллок, дав інтервʼю DailyBeast. Блеллок розповів, що відео битви було постановочним, і він зняв його за допомогою своїх друзів. Він також зазначив, що намагався створити вірусний ролик для соціальних мереж і раніше, однак ті спроби не увінчалися успіхом. Його рекламне агентство виросло з Instagram-акаунта з мемами.

  • Дослідник у Франції розробив сенсорний роботизований палець, який можна прикріпити до смартфону.
  • Президент Франції Емманюель Макрон під час своєї поїздки на острів Сен-Мартен у Карибському морі сфотографувався з жителями острова, які нещодавно вийшли з вʼязниці, де відбували покарання за різні злочини, зокрема тяжкі. На одному з кадрів президент Франції позує, обійнявшись з напівголим хлопцем, який показує на камеру середній палець.