У Британії фанатам змішаних єдиноборств показали мультфільм про свинку Пеппу замість головного бою Bellator

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У Великобританії телеканал Channel 5 замість фінального бою турніру Bellator зі змішаних єдиноборств показав мультфільм про свинку Пеппу. Про це повідомляють користувачі в Twitter.

«Я прокинувся, щоб подивитися #Bellator206, а на Channel 5 замість основної події — «Свинка Пеппа». Принаймні, це хороший епізод (той, де Джордж і Пеппа йдуть на дитячий майданчик)», — пише Девід Маллінс у своєму акаунті.

Зазначимо, що Channel 5 вперше в історії показував бої Bellator, але пряму трансляцію довелося перервати, пише Sports.ru . Це сталося через те, що згідно з британськими законами у вихідний день на телебаченні з 6 ранку не можна показувати контент з обмеженням «15+». У підсумку глядачі не побачили головний поєдинок вечора — титульний бій у середній вазі між Гегардом Мусасі і Рорі Макдональдом.

«Нам дуже незручно перед телеглядачами. Ми думали, що встигнемо показати всі головні бої за три години, але не вклалися в рамки. В результаті сталося те, що сталося: телеканалу довелося переключитися на дитячу програму. Спочатку ми подумали, що це технічний збій, але це всього лише питання до законодавства», — заявив президент Bellator Скотт Кокер.

У поєдинку за титул в середній вазі Мусасі відправив Макдональда в нокаут і захистив чемпіонський пояс.