Українці придумали лайфхак, як приготувати кебаб за допомогою водопровідних труб, пляшок Pepsi і Coca-Cola

Автор:
Олена Мельник
Дата:

На українському YouTube-каналі SlivkiShow зʼявився епізод рубрики «5 лайфхаків» про те, як легко можна виготовити ковбаску для кебаба. Спосіб виявився настільки незвичайним, що деякі користувачі мережі переплутали «пристрій» з саморобним бонгом для куріння коноплі або тютюну, — пише Медуза.

Ось що експериментатори використовували для кебаба:

· пластикову пляшку Pepsi;

· бляшанку Coca-Cola;

· пластикове коліно для зʼєднання водопровідних труб;

· шпажку;

· фарш.

На відео коліно нагрівають і насаджують на горлечко пляшки Pepsi. Далі в ньому просвердлюють отвір діаметром 4—5 міліметрів з тильного боку. Пляшку розрізають навпіл, у неї накладають фарш. Після цього всередину вставляють бляшанку, а в коліно — шпажку. При натисканні на шийку з отриманої труби вилазить ідеальна ковбаса для кебаба, яка відразу нанизується на шпажку — залишається тільки посмажити страву.

17 вересня уривок з кебабом потрапив на англомовний форум Reddit. Там багато користувачів подумали, що SlivkiShow зробили бонг для куріння.

«Все, про що я думав: «Так, і куди тут кладуть траву?», «Це бонг, це бонг, це бонг... Ох», «Я побачив пляшку і банку, і відразу ж подумав, що це бонг. Але все виявилося набагато крутіше», – зазначили в коментарях.

SLIVKISHOW [Вершки шоу] — український YouTube-канал з іншомовними аналогами, обличчям якого є кіт на імʼя Кукі. Формат каналу — лайфхаки та інші пізнавально-розважальні відео. На основний канал підписано понад 11 мільйонів осіб.