Пекельце

В Одесі поліція затримала 12-річного водія. Для цього їм довелося його переслідувати

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:

Isa KARAKUS / Pixabay

3 червня патрульна поліція Одеси затримала 12-річного водія автомобіля BMW. Для цього інспекторам довелося гнатися за автівкою.

Про це повідомляє Патрульна поліція Одеси.

Як пишуть поліцейські, водій не реагував на вимоги зупинитись і порушував правила дорожнього руху — проїжджав перехрестя на червоне світло, не виконував вимоги дорожніх знаків і розмітки.

Коли інспектори зрозуміли, що за кермом транспортного засобу перебуває дитина, вони почали переслідувати автівку. Згодом водій не впорався з керуванням під час повороту, врізався в бордюр і зупинився.

За кермом був 12-річний хлопець. Як пише «Думская», підліток вкрав ключі від машини у свого знайомого. Раніше він вже притягувався до відповідальності за викрадення машини, а також за крадіжки телефонів, гаманців, грошей і велосипеда.

За результатами попередніх 8 проваджень хлопця хочуть відправити у спеціальний заклад виховного типу. Також зазначають, що матір хлопця вдевʼяте притягують до відповідальності за ч. 2 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обовʼязків щодо виховання дітей).