Пекельце

Мультимільйонер шукає через газету десять друзів на Різдво. Вони житимуть з ним в маєтку за $5,6 млн

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Німецький мультимільйонер Карл Рейп шукає десять друзів, щоб провести з ними різдвяні канікули у своєму маєтку. Він написав відповідне оголошення в газету в Новій Зеландії, пише The Guardian.

Рейп, який заробив свої статки на продажі охолодженої кави, пропонує відсвяткувати з ним Різдво у його маєтку «Авакіно», який востаннє оцінювався у $5,6 млн. Він розташований за 1,5 години їзди від великих міст, між Тасмановим морем і рікою Авакіно.

Оголошення в газеті вийшло під назвою «Життя в раю». Заявки можуть подавати дорослі до 70 років включно.

«Гості могли б жити в будинках по дві людини, збиратися у виноробні на зустрічі та вечері. Якщо вам цікаво жити в цікавій компанії, цей досвід може стати для вас чимось абсолютно новим», — пише в оголошенні мультимільйонер.

Рейп також вказав, що гості можуть насолоджуватися прогулянками, риболовлею, покупками, катанням на байдарках, плаванням, а також спостерігати за тваринами. Крім цього, гості можуть привозити й своїх коней — у маєтку є стайні.

В оголошенні Рейп зазначає, що має досвід «міжнародного бізнесу», але завжди любив працювати на фермах Німеччини. За його словами, на будівництво «Авакіно» пішло 10 років наполегливої ​​праці, тепер же він хоче «поділитися цим раєм з гідними людьми».