Брітні Спірс пояснила, чому публікує оголені фото в Instagram

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Американська співачка Брітні Спірс пояснила, чому їй подобається публікувати свої оголені фотографії в Instagram. Про це вона розповіла у своїх мемуарах, які цитує газета The New York Times.

Співачка визнала, що багатьох її підписників можуть спантеличити такі пости, але вона відчуває «радість», «позуючи так, як почувається сексуальною».

«Я знаю, що багато людей не розуміють, чому я люблю фотографуватися оголеною або в нових сукнях. Але я думаю, що якби їх тисячі разів фотографували інші люди, вони зрозуміли б, що я отримую багато задоволення від того, що позую так, як почуваюся сексуальною, і сама роблю власну фотографію», — пояснила співачка.

У вересні вона опублікувала відео, де танцює з ножами. Пізніше зʼясувалося, що ножі були підробкою з магазину реквізиту. Після цього до Брітні Спірс навідалася поліція, щоб «перевірити добробут».

«Так неприйнятно, щоби поліцейські слухали випадкових фанатів і безпідставно входили до мого дому. Чи можу я дзвонити і змушувати інших відчувати загрозу?», — написала вона незабаром після цього в Instagram.

  • У 2006—2007 роках, після розлучення з чоловіком Кевіном Федерлайном, Брітні Спірс втратила опіку над дітьми. Певний час вона лікувалася від наркозалежності та була пацієнткою психіатричних лікарень. У 2008 році, коли Брітні лежала в лікарні, їй призначили опікунів — ними стали її батько Джеймс Спірс і адвокат Ендрю Воллет. Вони отримали контроль над її життям і фінансами. Співачка через суд намагалася позбутися опікунства, вдалось їй це лише у 2021 році.