У США на території Білого дому знайшли малюка. Він протиснувся через металеву огорожу

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У США офіцери Секретної служби, які відповідають за безпеку в Білому домі, знайшли малюка, який протиснувся через металеву огорожу.

Про це повідомляє Associated Press.

Офіцери забрали дитину і передали її батькам. Представник Секретної служби розповів, що офіцери «зустріли цікавого молодого відвідувача вздовж північної лінії паркана Білого дому, який ненадовго проник на територію».

Associated Press пише, що це, імовірно, перше успішне вторгнення на територію Білого дому відтоді, як за останні роки паркан збільшили (до 3,96 метра) після серії порушень безпеки. Новий паркан вищий, але він має додатковий простір між стовпами — загалом 12,7 сантиметра.

  • У 2021 році у США у штаті Меріленд затримали чоловіка, який проник на авіабазу Ендрюз, де базується президентський літак Air Force One. Авіабаза Ендрюз розташована приблизно за 24 кілометри від Білого дому. Її часто використовують президент і віцепрезидент США, а також інші високопосадовці.
  • У 2015 році на американській авіабазі у штаті Північна Кароліна виявили стороннього, який зумів прожити там кілька місяців. Він видавав себе за курсанта секретної військової школи та зумів завоювати довіру справжніх військовослужбовців. Обман розкрився, коли чоловік не зміг показати посвідчення особи в гарнізонному магазині.