Флагшток у Херсоні впав на Lexus посадовця, який відповідав за його встановлення

Автор:
Софія Телішевська
Дата:
Флагшток у Херсоні впав на Lexus посадовця, який відповідав за його встановлення

Гігантський флагшток, який упав у парку Слави в Херсоні, розчавив позашляховик Lexus Віталія Караваєва — посадовця, який відповідав за встановлення конструкції.

Про це повідомили журналіст Віталій Глагола і місцеве видання «Міст».

«Флагшток впав на Lexus чиновника, що відповідав за його встановлення. Автомобіль належить Віталію Караваєву, який в команді губернатора відповідає за капітальне будівництво і всі підряди», — пише журналіст.

Віталій Караваєв працює заступником директора Департаменту розвитку територій Херсонської ОДА і начальником управління будівництва та фінансового забезпечення.

За даними видання «Міст», під час падіння флагштоку чиновник був в авто і вискочив з нього «за секунду до того, як тонни металу знищили автівку». Однак цієї машини в декларації чиновника немає.

Імовірно, Караваєв приїхав у парк Слави для того, щоб проконтролювати встановлення флагштоку.

Однак поки поліція приїхала, то на місці інциденту машини уже не було.

«В ході моніторингу херсонських груп в соціальних мережах поліцейські виявили фотоматеріали, що флагштоком був пошкоджений невідомий автомобіль, який на час огляду місця події там був відсутній. Наразі його власник встановлений, будь-яких звернень від нього до поліції не надходило», — йдеться у повідомленні поліції.

  • До 30-річчя незалежності України величезні прапори планували встановити в 17 областях, витративши на це 170,7 мільйона гривень з державного і місцевих бюджетів. У Сумській, Тернопільській, Одеській та Херсонській ОДА повідомляли, що встановлювати великі прапори будуть без залучення бюджетних коштів.
  • 22 серпня 2020 року в Києві встановили найбільший прапор України. Висота флагштока — майже 90 метрів, а розмір полотнища становить 16 на 24 метри. Церемонія відбулася на території Національного музею історії України у Другій світовій війні.