Новий челендж у TikTok: Чи дивляться твої родичі й друзі порно на сайті PornHub?

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Новий челендж у TikTok: Чи дивляться твої родичі й друзі порно на сайті PornHub?

Prachatai / Flickr

Серед користувачів соцмережі TikTok новий тренд — вмикати на гаджеті музику, яка звучить у заставці порнороликів сайту PornHub, і знімати реакцію своїх родичів чи друзів. Якщо оточуючі дивуються — значить, вони дивляться PornHub. Найпоширеніші відео — це розіграш молодших братів і сестер.

Про це пише Business Insider.

Пісню Redbone співака Дональда Гловера, який виступає під псевдонімом Childish Gambino, використовують у заставках до деяких порнороликів на PornHub. Її вступну частину можна почути під час появи анімованого логотипу сайту.

Перше жартівливе відео, з якого почався тренд, з’явилося в січні. Хлопець на ім’я Халіл Абдулла зняв сценку, в якій він дивиться на комп’ютері заставку PornHub, але щойно в кімнату заходить хтось інший — і зображення на моніторі змінюється на обкладинку альбому Awaken, My Love!, з якого взята пісня.

Абдулла не очікував, що подібні відео набудуть такої популярності. Сам він надихнувся іншим відео, на якому хтось дивиться PornHub у той момент, як у кімнату заходить його мама. У лютому вступна частина пісні Redbone почала поширюватися в соцмережі вже у масштабах челенджу.

Суть розіграшу така: потрібно голосно увімкнути пісню, щоб її почув ваш друг, партнер або член родини, і зняти на відео його або її реакцію.

Відео демонструють, як батьки чи молодші брати та сестри тіктокерів ніяковіють, почувши вступ до Redbone, оскільки знають її за порнографією з PornHub, хоча передбачається, що не мають знати про цей сайт. Численні відео цього челенджу збирають мільйони переглядів та вподобань.

Паніка щодо перегляду порнографії дітьми — одвічна проблема батьків. Наразі незрозуміло, чи пранки тіктокерів тягнуть за собою серйозні розмови про секс і порнографію зі старшими родичами, які впізнали музику з заставки PornHub або побачили, що її впізнали їхні молодші діти.

Цей тренд вже розкритикували, оскільки розіграні люди можуть ніяковіти зовсім не тому, що дивляться порнографію та впізнають музику з заставок до неї — вони просто можуть дивуватися несподіваному увімкненню музики.

Крім власне розіграшів тіктокери знімають і пародії — наприклад, зі своїми хатніми улюбленцями.