Харківʼянин набив на лобі тату «Кернес жив». Тепер дивується кількості «хейту»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У Харкові місцевий житель Євген Івашко набив собі на лобі татуювання з написом «Кернес жив». Відео він опублікував у TikTok.

За майже добу відео набрало 5 472 перегляди й 23 коментарі.

Зазначимо, що це перше відео Івашка у TikTok. Усі наступні присвячені тому, що він коментує тату — не розуміє, чому навколо такий хейт (ненависть): «Моє тіло, що хочу, те й роблю».

Нагадаємо, 23 грудня у Харкові попрощались з мером Геннадієм Кернесом. Спочатку його відспівали у Свято-Благовіщенському кафедральному соборі. На службу пустили лише найближчих родичів, друзів і колег, для решти харківʼян службу транслювали на екрані біля собору. О девʼятій ранку тіло перевезли до будівлі Театру опери і балету. Там підійти до труни та попрощатися могли всі охочі. Черга до театру розтягнулася на кількасот метрів, люди несли квіти та плакали. Кернеса поховають на 2-му кладовищі Харкова поряд із видатними жителями міста.

  • Кернес помер 16 грудня у німецькій клініці «Шаріте». Туди його доставили у вересні з коронавірусом та двостороннім запаленням легень. 11 грудня міськрада Харкова повідомила, що в Кернеса відмовили обидві нирки.
  • На додачу до цього він ще мав ускладнення після замаху на вбивство у 2014 році. Тоді йому пошкодили хребет, спинний мозок, печінку та одну з легень. Після цього він почав пересуватися в інвалідному візку.